Det fantastiska Hairsupport!! 

             

 

   

Källan till friskt hår & hårbotten

 

Hair Support, för hår som börjar bli tunt eller som behöver revitaliseras. Hair Support hårvårdsserie återuppbygger hårbotten, ger starkare hår samt kan stimulera till ny tillväxt.

 

Hair Support är uppbyggt i ett 3-stegs program, utformat för att skapa optimala förutsättningar för hårets tillväxt.

 

  • Steg 1: Konsultation och håranalys.
  • Steg 2: Professionella behandlingar med Hair Support.
  • Steg 3: Hemmabehandlingar, med Hair Support Hometreatment

 

Orsaker till håravfall

 

Genetiska betingelser spelar stor roll för hårets tillväxtcykel. Det är komplicerat och inte alltid så lätt att acceptera, men faktum är att kroppens kemiska sammansättning styr det naturliga håravfallet. Män drabbas oftare av håravfall än kvinnor. Manligt håravfall drabbar ca 40% av alla män i 40-årsåldern och 50% av de som är i 50-årsåldern. Hos vissa män börjar dock håravfallet redan i 20-årsåldern.

 

Även andra faktorer kan bidra till håravfall. Sjukdomar som Alopecia kan påverka friska, aktiva personer av oförklarliga skäl. Alopecia uppträder i många olika former, med olika symptom och resultat. Forskare och läkare vet inte ännu vad som orsakar Alopecia men en teori är att det är en lokal immunologisk reaktion mot hårsäckarna.

 

Hårbottenproblem kan också orsaka håravfall. Mjäll och irriterad eller fet hårbotten kan hindra hårets tillväxt och bidra till onormalt håravfall.

 

En anledning till håravfall är även rester av hårvårdsprodukter. Denna beläggning täpper till talgkörtlarna, vilket skadar hårsäcken och bidrar till att håret lossnar innan hårets tillväxtcykel har avslutats – därmed påskyndas håravfallet.

 

Att återskapa förnyelseprocessen

 

Professionella behandlingar med Hair Support tränger genom hårbotten och ner till hårsäcken, och löser upp det smuts som samlats i hårsäcken. Genom att hårsäcken återfår sin funktion återskapas hårets naturliga tillväxtcykel.

 

Hur fungerar Hair Support?

 

Hair Support rengör tilltäppta hårsäckar och stimulera hårbotten, så att blodcirkulationen ökar. Hårsäckarna revitaliseras, återuppbyggs, genom att hårbotten befrias från beläggningar av fett och hårvårdsprodukter. På detta sättet förbättras hårets kondition och kan skyddas mot fortsatt håravfall samt stimulera till ny tillväxt.

 

Får jag mera hår?

 

Om det finns ett växande hår i hårsäcken kan Hair Support frigöra den smuts och beläggning som hämmar tillväxten, och håret kan då växa ut igen. Har du ett genetiskt relaterat håravfall, som gör att det inte finns någon hårproduktion i din hårsäck, kommer inte ett nytt hårstrå växa ut. Du kan dock uppleva, med Hair Support, att ditt hår blir luftigare och starkare.

 

Ditt personliga produktkit. Pris 695:-

Välkommen att boka en tid hos oss för din personliga hår/hårbottenanalys!
Du får en konsultation 20 min och goda råd. Pris 395:-

(som vi naturligtvis drar av från kostnaden när du köper ditt personliga hairsupport hemvårds-kit!)